Переваги шуби з норки

16.05.2018

Сотні представниць жіночої статі перед настанням зимових морозів дістають зі своїх шафок шуби, з хутра норки. Більше півстоліття норкові шуби вважаються для дівчат і жінок класичним типом верхнього одягу для одягання і носіння в холодні зимові дні. Шуби, зшиті з хутра норки, є не тільки теплими, але й елегантними та довговічними.

У нинішньому столітті норкові шуби носять дружини олігархів та зірки шоу-бізнесу, але вартість такого одягу за коштами та представницями середнього класу. У продажу є як шуби чорного та коричневого кольору, так і вироби всіх кольорів веселки.

Справжнє хутро норки ефектно блищить під сонячним промінням і добре зігріває в холодні зимові дні. Шуби з цього матеріалу не виходять із моди багато десятиліть. І хоча деяким жінкам норкові шуби за виставленою магазином вартості недоступні, їх можна купити зі знижкою, почекавши розпродажу або оформити розстрочку.

У шубі з хутра норки і повні, і худенькі, і низькі та високі жінки завжди виглядатимуть розкішно та елегантно. Шуба норкова – не сезонний товар. Дизайнери можуть винаходити шуби різної довжини та різного дизайну, прикрашати їх різноманітними аксесуарами, але хутро норки завжди залишиться собою. Дотримання технологій вироблення, правил пошиття та фарбування дозволяє дизайнерам створювати одяг, що не має аналогів по розкоші та тривалості експлуатації. Для виготовлення такого одягу переважно використовуються шкурки норок, вирощених на території Канади та Данії.